Agenda

Evenementen kalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand

Muzykjûn mei Band Two Faces

Zaterdag 03 Februari 2018, 20:00
door  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hits : 412

Two Faces is (zoals de naam al doet vermoeden) een duo bestaande uit Jos Harteveld (leadzang en gitaar) en Eddie Mulder (leadgitaar en 2e stem). Zij brengen in een kleine bezetting rock-classics, zonder dat de essentie en oorsprong van het liedje eronder lijdt. Verrassend is daarom ook hun repertoirekeuze, dat nummers bevat van o.a. Neil Young tot Deep Purple en van Tom Petty tot Peter Gabriel, traditionals en zelfs Pink Floyd.
De eerdergenoemde essentie wordt voorzien van jarenlange, muzikale ervaring. De heren leerden elkaar kennen via het Pink Floyd Project en werken inmiddels alweer twaalf jaar samen.
Daarnaast is er veel onderlinge interactie waardoor de muzikale elementen in hun spel nog beter naar voren komen. Dit duo haalt op deze manier het beste in elkaar en zichzelf naar boven. Ze bewijzen daardoor dat een kleine formatie toch compleet, muzikaal en dynamisch kan klinken.

Net stinne, der hinne!
Graach sjogge wy jimme om mei elkoar in gesellige jûn te hawwen.

De Behearkommisje,
Anneke, Aligonda, Erik, Frits, Halbe, Janke en Trudy.

Locatie : Doarpshûs Kûbaard
• Live muziek in het dorpshuis • Zaterdavondavond 3 februari 2018 om 20:30 • Accoustisch duo "Two Faces" • Entree € 5,--

Terug