Martin Sijbesma

 

 

Biografie:

In 1968 ben ik in Hartwerd (Fryslân) geboren. Na de basisschool heb ik de opleiding huisschilder op de L.T.S. te Bolsward gevolgd. Later is mijn opleiding vooral autodidactisch geweest.

De bewuste keuze om kunstschilder te worden kwam in 1986. Het was vooral de realistische schilderkunst die mij boeide, met name uit de 17e en 18e eeuw. Mijn werken hebben een warme, romantische en verstilde inslag door de kleur en compositie. Ik ben vooral gespecialiseerd in stillevens, veelal met antieke voorwerpen, groenten en fruit. Tevens schilder ik graag details of interieurs van oude gebouwen en kinderschoentjes. Ik vervaardig mijn schilderijen vrijwel uitsluitend in de zogenaamde glaceer-techniek (laag over laag) op houtpaneel.

Sinds 1989 ben ik woonachtig in het rustieke Kûbaard. Ik woon daar in de voormalig gereformeerde kerk. Boven in de kerk is dan ook mijn atelier.

 

             

U bent van harte welkom om schilderijen bij mij thuis vrijblijvend te bezichtigen in mijn atelier. Gelieve te bellen voor een afspraak. Ook voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

Martin Sijbesma
P. Moenstrjitte 8
8732 EH Kûbaard
Tel: 0515-332780
Tel mobiel: 06-43552360
E:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W: www.martinsijbesma.nl