De TÚN (Ned.: De TUIN)

Rombout heeft een voorlopige toezegging gedaan om op een deel van zijn land de mogelijkheid te bieden moestuintjes aan te leggen. Wel met de afspraak dat als hij verhuist, de rechten vervallen. We zijn dan ook dankbaar dat Rombout de mogelijkheid biedt.
Dit voorlopige bericht dient dan ook om te peilen in het Dorp, hoeveel belangstelling er voor bestaat. Wie is er enthousiat voor dit prachtige plan, dat niet alleen een Sociale functie betreft, maar ook om je eigen onbespoten groentes te kweken of wat dan ook..... En geloof me, het zal je ziel doen opbloeien, de liefde voor de natuur zal je veel goeds geven.
En er is altijd wel een praatje op de nieuwe akkers van Kûbaard.Dus beste burgers van Kûbaard, laat het het me even weten of je belangstelling hebt.n.b. het is een non-profit club-heel democratisch van opzet....de mogelijke kosten worden gezamelijk gedeeld.

Met vriendelijke groet Caspar. Rageren, inschrijven bij meneer Oosterbaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon; 0515- 331 95